Waarom Duurzame Mokken?

Dagelijks worden er in Nederland en België mee dan 3 miljoen verpakkingen weggeworpen.

Een aanzienlijk deel hiervan betreft drinkbekers en snackverpakkingen. Met haar nieuwe wetgeving neemt de Europese Unie het voortouw als het gaat om het toekomstig gebruik van duurzame materialen voor o.a. ‘on-the-go’ verpakkingen. Een goede ontwikkeling!

De wegwerpcultuur wordt daarmee weliswaar schoner, maar wordt zij daarmee ook echt duurzaam?

Duurzame Mokken denkt van niet!

Alleen gaat deze wet er nog steeds van uit dat dus ook in de toekomst nog een zeer aanzienlijk deel van de verpakkingen wordt weggegooid

Wij willen juist hergebruik stimuleren en vermijden dat iedere keer weer nieuwe grondstoffen worden aangesproken. We willen dat op een leuke en bereikbare manier doen met mooie unieke producten, vervaardigd uit de duurzame grondstof porselein en geleverd in vele vormen en kleuren.

Met duurzame mokken leveren wij niet alleen zeer hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Voor zakelijk gebruik kunnen wij al vanaf geringe aantallen een eigen persoonlijke touch aan het ontwerp geven. Stimuleer uw medewerkers om duurzamer te drinken met een mooie persoonlijke mok! Ideaal product voor onderweg, op kantoor of gewoon thuis.

Offerte aanvragen

6 + 5 =