Over ons

De wegwerpcultuur wordt per 2024 weliswaar schoner, maar wordt zij daarmee ook echt duurzaam?

Duurzame mokken denkt van niet! Wij willen juist hergebruik stimuleren en vermijden dat iedere keer weer nieuwe grondstoffen worden aangesproken. We willen dat op een zo leuke bereikbare manier doen met mooie unieke producten, vervaardigd uit de duurzame grondstof porselein en geleverd in vele vormen en kleuren. Dit zowel naar de consument via onze webshop of dealers, maar ook naar bedrijven en instellingen.

Duurzame Mokken biedt een ruime collectie aan hoogwaardige porseleinen mokken, gemaakt van duurzame materialen en geproduceerd met oog voor het milieu. Onze mokken zijn stijlvol, praktisch en geschikt voor dagelijks gebruik, thuis of op kantoor. Kies uit verschillende maten, kleuren en designs en geniet van je favoriete drankje met een goed gevoel.

Duurzame Mokken: voor een duurzame en stijlvolle koffie-ervaring.

Samenwerking met Rimac Automotive – Unieke duurzame beker voor ‘s werelds meest innoverende electrische autobouwer.

Duurzame mokken, powered by Mahlwerk

Duurzamemokken.nl is een initiatief van Mahlwerck Benelux. Mahlwerck is de grootste producent van gepersonaliseerde duurzame mokken van Europa. Zij bestaat inmiddels ruim 30 jaar, beschikt sinds 2018 over een eigen 100% klimaatneutrale fabriek in Europa en met een jaarproductie van ongeveer 5 miljoen mokken, bekers, kopjes en serviezen per jaar, dragen Mahlwerck en haar gebruikers ieder jaar bij de wereld een stukje duurzamer te maken.

Mahlwerck is daarnaast de uitvinder van de porseleinen coffee2go beker. Met een consumptie van zo’n 320.000 wegwerpbekers per uur in Duitsland, was het voor Mahlwerck al jaren geleden duidelijk; hier moest verandering in komen! Daarom introduceerde Mahlwerck in 2008 haar eerste ‘coffee-2-go’ beker uit porselein.

Een beker die met haar unieke volledig lekvrije deksel, de continue vloeistofdoorgifte, de versies in thermo of met banderol, de vele verschillende grootten en ook kleuren, het drinken onderweg heeft gerevolutioneerd.

Vandaag de dag is Mahlwerck marktleider op het gebied van porseleinen coffee2go bekers.