DickerSchutz is al meer dan 15 jaar specialist in Dodge RAM en Ford Pickups. Maar vooral ook de leukste. Voor deze specialist in Maastricht werden hoogwaardige 2go mokken gemaakt.  

Stoere 2go mok voor Dicker Schutz
Als er een plek is waar de Mahlwerck 2go mok perfect in past is het een Amerikaan. Geroemd om de hoeveelheid bekerhouders aanwezig. Voor dit leuke bedrijf zijn 2go mokken gemaakt in de stijl die past bij de auto’, robuust en stoer. De kleuren zijn matzwart met het logo van DickerSchutz.  

De mok is ontwerp 345 van Mahlwerck, gemaakt van hoogwaardig porselein en voorzien van een siliconen band met het profiel van een autoband. Bij dit type 2go mok zijn de mogelijkheden qua ontwerp eindeloos. 

DickerSchutz 2go

Dicker Schutz specialist
Niet alleen specialist maar ook importeur. Dankzij de positie van Dicker Schutz heeft de dealer in Maastricht een grote voorraad van Amerikaanse pick-ups, waaronder ook de brute RAM TRX met meer dan 700 pk aan vermogen. Een geweldige machine die op grijs kenteken meer dan interessant is om sprintjes tegen sportauto’s te houden. De dealer heeft onder andere ook de normale RAM en F150 in het assortiment. Doordat deze rechtstreeks uit de VS worden gehaald zijn er veel verschillende en zeer complete modellen die worden aangeboden. Dicker Schutz heeft ook geen klanten maar ziet klanten echt als vrienden.

Onderdeel van Mahwerck en Duurzame Mokken
De koffie 2-go mok die voor DickerSchutz is geproduceerd is een initiatief van Automotive Mugs. Automotive Mugs richting zich specifiek op de automotive branch en werkt samen met internationale en nationale namen in de auto-industrie. Inspiratie komt van het erfgoed van auto’ en, iconische modellen. Deze mokken zijn alleen verkrijgbaar via andere retailers of in onze webshop. Ze worden altijd in een beperkte serie geproduceerd om exclusief en verzamelwaardig te zijn. De mokken worden gemaakt van porselein en zijn volledig duurzaam geproduceerd.  

DickerSchutz 2 go mug

Offerte aanvragen
Wij hebben een uitgebreid assortiment van producten. Vanaf 100-stuks is het mogelijk om een offerte op te vragen. Voor meer informatie over mogelijkheden of een vrijblijvend ontwerp adviseren wij contact op te nemen met ons. Vanuit daar helpen wij graag verder.