Met het team van Mahlwerck waren wij aanwezig op de leveranciersdagen in Houten. Een jaarlijkse beurs waar veel bedrijven bezoek aan brengen die werkzaam zijn in de promotionele branche. O.a. de populaire coffee2go mok werd getoond aan de bezoekers.

Coffee 2 Go mok groeit in populariteit

De Leveranciersdagen is een van de grootste vakbeurzen in Europe voor de promotionele industrie. Mahlwerck was voor het eerst aanwezig op deze beurs. Dit jaar bestond de beurs 10-jaar, een mooi moment om dit te voeren. Tevens een goed moment om te laten wat voor producten Mahlwerck zoal produceert. Mahlwerck was de eerste die op de markt kwam met een porseleinen coffee 2 go mok. Deze is groot aantal varianten leverbaar en de mogelijkheden tot het personaliseren van deze mok zijn eindeloos. Hierdoor kan ieder bedrijf een mok maken die geschikt bij past bij de huisstijl en corporate identity.

Met de nieuwe wetgeving op komst in 2023 is de 2go mok in populariteit aan het groeien. De mokken van Mahlwerck zijn iconisch, cool en ecologisch. Volledig duurzaam geproduceerd en daarmee geschikt voor de verandering die op komst is. Deze herbruikbare bekers zijn exclusief en starten vanaf oplages van 100 stuks. Steeds meer producten moeten volledig herbruikbaar zijn in 2023 en Mahlwerck biedt deze producten aan.

Groot assortiment mokken en kopjes

Mahlwerck staat voor hoge kwaliteit en unieke personalisatie. Van tijdloze en basisontwerpen tot veelzijdige producten die onder de noemer van Mahlwerck Unique gemaakt worden. Deze mokken zijn alleen uniek bij Mahlwerck verkrijgbaar en zijn nergens anders qua ontwerp te vinden.

Voor branded catering is Mahlwerck ook een fabrikant. Voor de horeca is een groot assortiment van producten leverbaar.