Als er in Nederland een specialist is voor chiptuning en modificaties dan is het Digicar. Deze specialist op het gebied van engineering mocht een mooie serie 2go mokken in ontvangst nemen.

Engineering in de hoogste versnelling bij DigiCar 

Op het gebied van op maat geschreven chiptuning loopt Digicar voorop. Deze specialist heeft inmiddels een wereldwijd dealernetwerk van meer dan 50 specialisten. De ontwikkeling van software hebben ze in volledig eigen beheer. Daarnaast bieden ze ook andere aanpassingen aan op het gebied van problematiek met de EGR en roetfilter.  Daarmee gaat de specialist verder dan de meeste bedrijven en behoort Digicar tot een specialist in het hoogste segment. In Doetichem is een moderne testruimte aanwezig voor alle software, tuning en andere vermogenstesten. Op die manier wordt de beste kwaliteit gegarandeerd voor wie zijn blitse bezit graag wil voorzien wat meer vermogen of beter wil laten lopen.

DigiCar 2 go Mug

Volledig in de huisstijl van DigiCar

Digicar heeft een 2go mok ontvangen die ontwerpen is op het hoogste niveau en de beste kwaliteit. De mok is ontwerp 345 van Mahlwerck, gemaakt van hoogwaardig porselein en voorzien van een siliconen band met het profiel van een autoband. Bij dit type 2go mok zijn de mogelijkheden qua ontwerp eindeloos. Op het ontwerp zijn de specialisten van Digicar terug te vinden in een sierlijk profiel met de huistijl en kleuren van Digicar. Deze mok is net zo verfijnd als de manier hoe Digicar werkt aan de auto’s van haar klanten, op het hoogste niveau.  

Onderdeel van Mahwerck en Duurzame Mokken

De koffie 2-go mok die voor Digicar is geproduceerd is een initiatief van Automotive Mugs. Automotive Mugs richting zich specifiek op de automotive branch en werkt samen met internationale en nationale namen in de auto-industrie. Inspiratie komt van het erfgoed van auto’ en, iconische modellen. Deze mokken zijn alleen verkrijgbaar via andere retailers of in onze webshop. Ze worden altijd in een beperkte serie geproduceerd om exclusief en verzamelwaardig te zijn. De mokken worden gemaakt van porselein en zijn volledig duurzaam geproduceerd.

Offerte aanvragen
Wij hebben een uitgebreid assortiment van producten. Vanaf 100-stuks is het mogelijk om een offerte op te vragen. Voor meer informatie over mogelijkheden of een vrijblijvend ontwerp adviseren wij contact op te nemen met ons. Vanuit daar helpen wij graag verder. 

Digicar 2 go mug