Hoe mooi en bijzonder kan een design voor een koffie 2 go mok zijn? Voor Porsche Centrum Gelderland werd een uitzonderlijk design gemaakt. Geheel passend bij een premium merk als Porsche. Met Duurzame Mokken leveren wij de beste kwaliteit en de mooiste ontwerpen.

1000 unieke 2go mokken

Porsche staat bekend om geweldige rijdersauto’s, de geur van benzine hoort bij dit legendarische automerk. Maar ook Porsche staat tegenwoordig voor duurzaamheid. Het bedrijf is aan het investeren in duurzame brandstoffen en heeft inmiddels met de Taycan een elektrische auto in het aanbod. Duurzame Mokken is onderdeel van Mahlwerck Benelux en wij zijn trots Porsche Centrum Gelderland als klant te hebben. Klanten van Porsche ontvangen bij speciale gelegenheden deze unieke mok. Er zijn geen details achtergelaten bij het ontwerpen van deze mok voor Porsche-rijders. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we met dit fantastische bedrijf kunnen werken. Deze oplage van de koffie 2 go is geproduceerd in een gelimiteerde oplage.  

Porsche Centrum Gelderland gaat een stapje verder 

Porsche Centrum Gelderland is een belangrijke naam in de Porsche-communties. Deze dealer biedt een fantastisch aanbod aan auto’s, service en daarnaast Porsche Classic Center. Je kunt talloze unieke auto’s vinden die zijn geconfigureerd met Paint To Sample of zijn gemaakt door Exclusive Manufaktur. Voor autoliefhebbers is het een geweldige plek om te bezoeken om de Porsche-droom te beleven. Bezoekers worden altijd verwelkomd door gepassioneerde mensen die je Porsche laten proeven, ook als je er zelf geen hebt. 

Zoals Porsche zegt: ““It’s a funny thing about a Porsche. There’s the moment you know you want one, there’s the moment you first own one, and for the truly afflicted, there’s the decade or two that passes in between.”  De unieke koffie 2 mok die geproduceerd is, zal die droom voor sommigen een beetje dichterbij brengen voor sommigen.

taycan 2 go mok

6 iconische Porsches op een mok 

Deze mok, de Porsche Coffee “01” Limited Edition-mok genoemd, zit vol met kleurrijke Porsches. Eigenaren zullen op de meest manier van hun warme drankje genieten. Het ontwerp van de mok is verdeeld in 6 unieke modellen die de geschiedenis van Porsche laten zien.

Porsche 356 Coupé 
Hoewel de 911 het bekendste model van Porsche is, is de 356 het eerste grote succes van de fabrikant. Met dit model werd de basis van de toekomst gelegd voor Porsche. Ferdinand Porsche ontwikkelde een sportwagen die licht, krachtig en betaalbaar zou zijn. Porsche zou in totaal 76.313 356’s bouwen tegen de tijd dat de productie in 1965 stopte. Dat was de dag dat de 911 werd onthuld. 

Porsche 550 Spyder 
Deze 550 Spyder is de meest iconische Porsche in de collectie van de eigenaar van de dealer, Mark Wegh. Een echte schuurvondst die werd ontdekt in de heuvels van Orange County, Verenigde Staten, in een container waar deze parel maar liefst 35 jaar heeft gestaan. De 550 was niet alleen een sexy, bruikbare speedster, maar ook een succesvolle raceauto. Hij debuteerde met een overwinning op de Nürburgring en behaalde ook klasse overwinningen in de 24 uur van Le Mans en de Carrera Panamericana. Het wordt gezien als een hoogtepunt van een Porsche-collectie. 

Porsche 550 Spyder 2go mok

Porsche 911 Carrera RS 2.7
RS, twee iconische letters die staan ​​voor RennSport. Het is de beroemde naam voor Porsches die gewoon het beste zijn dat Porsche te bieden heeft. Absoluut pure rijmachines. De basis van de RS-generatie is de 911 Carrera RS 2.7. Hij bestaat al meer dan 40 jaar en is een van de meest gewilde sportwagens ooit gemaakt. Dit model heeft een tijdloos design, meer kracht en een lichtgewicht body. 

Porsche 930 Turbo w
De eerste generatie Turbo kwam in 1975 op de markt. Met een extra 12 cm extra breedte heeft de 930 Turbo een duidelijk gespierdere vorm. Met een indrukwekkende 260 pk was de eerste generatie een van de snelste auto’s die er te koop was. Het is een icoon voor de opvolgers die op de markt kwamen. 

Porsche 964 Carrera RS 
Het hart van een echte Porsche-liefhebber gaat sneller kloppen bij het zien van dit Rubystone Red meesterwerk. Deze RS-serie is ontwikkeld voor de categorie N-GT Motorraces. Hoewel het niet de meest geschikte RS-auto voor de openbare weg is, is het zeker een van de mooiste met een betoverende lak. 

Porsche 911 15e verjaardagseditie 
Ter ere van het 15-jarig jubileum van Porsche Gelderland zijn er speciaal door Porsche Exclusive Manufaktur diverse jubileummodellen ontwikkeld. Dit zijn de 911 Carrera 4S Coupé, 911 Carrera 4S Cabriolet en de 911 Targa 4S. Die laatste heeft een plekje gekregen op deze werkelijk iconische mok. In totaal zijn er zes stuks geproduceerd waardoor het uiterst zeldzaam is.

Over Duurzame Mokken   

Duurzame Mokken en Automotive Mugs is een onderdeel van Mahlwerck Benelux. Automotive Mugs is een webshop voor je favoriete premium mok met de meest unieke ontwerpen geïnspireerd op de auto-industrie.

We hebben als doel om unieke rijdende mokken te ontwerpen en te produceren om uw dagelijkse woon-werkverkeer specialer te maken of om uw mok te gebruiken tijdens uw auto-ervaringen. Onze mokken zijn alleen verkrijgbaar via andere retailers of in onze webshop. Ze worden altijd in een beperkte serie geproduceerd om exclusief en verzamelwaardig te zijn.

Onze koffiemok is niet alleen een premium mok, maar wordt ook nog eens 100% klimaatneutraal geproduceerd. Onze koffie 2 go mokken helpen om het milieu beter te maken. De Automotive Mug is een geweldig individueel kunstwerk en milieuvriendelijk. Het is logisch om te investeren in een herbruikbare mok, omdat deze comfortabeler is om te drinken, mooi is en eigenlijk gewoon heel bijzonder is. Het drinken van je koffie of een andere warme drank wordt nog specialer!

Porsche Gelderland 2go mug