Voordat koffie in een kopje of een mok zit legt het een lange reis af. Van land van afkomst tot eerst de importeur. Douqué Coffee is een importeur. Duurzame Mokken verzorgt mokken voor deze importeur van kwaliteit koffie.

Wie is Douque Coffee

Het duurt vaak wel even voordat een kopje koffie gevuld is. Er gaat een heel proces aan vooraf. Douqué Coffee is een importeur van koffiebonen. Douqué Coffee werd opgericht in 1895 en inmiddels is de vierde generatie actief in het familiebedrijf, dat een lange historie kent waarbij Douqué zich heeft gespecialiseerd in de import van groene koffie. Het Nederlandse familiebedrijf Douqué is al 120 jaar actief in de koffie, uit inmiddels zo’n veertig oorsprong landen, vooral Brazilië, Colombia, Guatemala en Honduras. De Amsterdamse handelaar in groene bonen heeft inmiddels ook in Colombia een eigen fabriek. In dit koffierijke land lopen veel projecten voor koffieboeren voor ondersteuning van families, zoals een school. Hierin kunnen klanten van Douqué ook deelnemen. Bekende koffiebrander Simon Lévelt is bijvoorbeeld een participant.  

Van alle partijen koffie die Douqué verscheept, komen er in het kantoorpand in Amstelveen samples van een halve kilo binnen. Douqué draagt zorg voor het hele logistieke proces van de groene bonen, vanaf de oorsprong tot de branderijen in Europa. Daarna zijn ze klaar om gebrand te worden en richting de koffiezaken te gaan.

Espresso en cappuccino mokjes

Bij Duurzame Mokken is een groot assortiment leverbaar van catering producten. Waaronder vele opties voor espresso en cappuccino kopjes. Ook latte en normale koffie kopjes zijn bij ons te verkrijgen. Wie bij Douqué koffie gaat proeven zal dat doen met hoogwaardige porseleinen kopjes gemaakt door Mahlwerck Porzellan. Duurzame Mokken is onderdeel van Mahlwerck Benelux en vertegenwoordig deze premium fabrikant van hoogwaardige producten.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Duurzame Mokken is onderdeel van Mahlwerck Porzellan. Mahlwerck staat voor hoge kwaliteit en unieke personalisatie. Van tijdloze en basisontwerpen tot veelzijdige producten die onder de noemer van Mahlwerck Unique gemaakt worden. Deze mokken zijn alleen uniek bij Mahlwerck verkrijgbaar en zijn nergens anders qua ontwerp te vinden. Voor branded catering is Mahlwerck ook een fabrikant. Voor de horeca is een groot assortiment van producten leverbaar. Mocht u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.