Bij een premium automerk horen premium relatiegeschenken. Daarom koos Dusseldorp Automotive voor de producten van Mahlwerck Benelux. Deze dealergroep ontving een mooie serie van exclusieve mokken voor hun klanten.

Beroemde klanten komen bij Dusseldorp

Dusseldorp werd opgericht als familiebedrijf in 1909 in het kleine stadje Lichtenvoorde, de familie verkocht eerst tweewielers. In de daaropvolgende decennia maakten ze een enorme groei door en in 1959 werd de eerste BMW in Apeldoorn verkocht in hun garage. Het was de eerste officiële BMW-dealer in Nederland. Momenteel heeft de Dusseldorp Automotive in Nederland 8 BMW-vestigingen, 5 Mini-vestiging en in Apeldoorn is ook Alpina Automobile te vinden. Daarnaast is Dusseldorp Automotive hofleverancier van verschillende Nederlandse beroemdheden waaronder oud-profvoetballer Andy van der Meyde en coureur en tv-persoonlijkheid Tom Coronel 

Premium 2go mok met persoonlijk ontwerp

Voor Dusseldorp Automotive werden 3 ontwerpen gemaakt voor de premium automerken die ze leveren, BMW, MINI en Alpina. Het zijn 2-go mokken gemaakt van zeer hoogwaardig porselein met een sluiting waardoor hete dranken warm blijven voor lange tijd.  De eerste mok die we produceerden is een matzwarte limited edition met het logo van BMW Dusseldorp. BMW’s zijn het grootste merk voor deze groep. Daarnaast hebben we een sierlijke MINI mok geproduceerd. Eenvoudig maar elegant. Hij past perfect in de bekerhouders in een MINI. MINI-rijders houden van duurzame producten en dat zijn deze mokken, volledig CO2-neutraal gemaakt.

Alpina Automobile Mug 
Voor autoliefhebbers hebben wij een mok gemaakt van het merk Alpina. Alpina is opgericht in 1965 in Duitsland. Jaarlijks worden er zo’n 1.700 auto’s geproduceerd. Dit is een zeer exclusief automerk. Elke Alpina heeft zijn eigen VIN-nummers, het is een onafhankelijke autofabrikant. Het grote verschil tussen Alpina en bijvoorbeeld een M-car is de balans in prestaties, luxe en comfort. Hoewel een Alpina B5 er misschien niet zo snel uitziet als een M5, zal hij geen moeite hebben om bij te blijven. Dit werkelijk unieke pakket dat hoge prestaties en luxe combineert, plaatst dit merk in een unieke nichemarkt van de auto-industrie. Een Alpina is een auto die wordt bestuurd door kenners. Net als de Alpina komt de mok in een gelimiteerde oplage.  

Liefhebbers van de merken die Dusseldorp Automotive vertegenwoordigt kunnen genieten van hun warme dranken uit deze hoogwaardige coffee 2 go mokken. Ons team wenst hen veilige reizen en Freude am Fahren!  De mokken zijn tevens verkrijgbaar in de webshop van Dusseldorp Automotive.