Met een actieve racecarrière die in 2022 33 jaar markeerde, mag Tom Coronel een van Nederlands meest succesvolle en actieve coureurs worden genoemd. Deze Nederlandse persoonlijkheid mogen wij klant noemen van Duurzame Mokken.

Lange race carrière voor Tom Coronel

Tom Coronel begon in 1990 met racen in de Nederlandse Citroën AX Cup. Met vier overwinningen en 105 punten won hij de titel; hij won ook een internationale Citroën AX-race in Barcelona. Hij promoveerde in 1992 naar het Nederlands Toerwagenkampioenschap, maar het echte succes in racen kwam in het buitenland in Japan tijdens het Formule 3-kampioenschap met TOM’S in 1997. Dit gaf hem de kans om te testen met F1 Racingteam van Arrows.

Later in zijn carrière richtte hij zich vooral op het rijden in Touring Car Championships en de beroemde Dakar Rally die hij samen met zijn broer Tim Coronel rijdt. Noemenswaardige prestaties zijn het rijden van de 24 uur met Le Mans met verschillende teams zoals het Spyker Squadron. Momenteel rijdt hij bij Comtoyou DHL Team Audi Sport. Zijn huidige keuze voor racen in 2022, 33, staat voor het aantal jaren dat hij racet. Tom Coronel is ongekend lang actief in de racerij en daarnaast is hij is een tv-persoonlijkheid in Nederland. Je kunt hem tijdens het F1-seizoen commentaar zien geven op VIA Play en zijn technische feedback geven als expert. 

Unieke 2go mok voor Tom Coronel

Het ontwerp van de Automotive Mug van Tom Coronel is gebaseerd op de kleurstelling van zijn huidige racewagen, de Audi RS3 LMS. Met een gewicht van iets minder dan 1300 kg en aangedreven door een sterke 330 pk 4-cilinder racemotor is het een krachtig circuitwagen. De kleurstelling is uniek en zeer uitgesproken. Zijn ondersteunende partners, TripCorp, Eurol, Eru Prestige, DHL, Ireckonu en FEBO zijn te vinden in deze mok. De afwerking van deze automok met de slogan van Tom, “Eat my dust – Cheese” is gedrukt op een zichtbare plek op de mok. De unieke, en gelimiteerd, 2-go mokken aangeboden in een beperkte oplage en zijn beschikbaar op de website van Tom Corone. – https://tomcoronel.nl/en/webshop/

Onderdeel van Mahwerck en Duurzame Mokken. 
De koffie 2-go mok die voor Top Coronel is geproduceerd is een initiatief van Automotive Mugs. Automotive Mugs richting zich specifiek op de automotive branch en werkt samen met internationale en nationale namen in de auto-industrie. Inspiratie komt van het erfgoed van auto’ en, iconische modellen. Deze mokken zijn alleen verkrijgbaar via andere retailers of in onze webshop. Ze worden altijd in een beperkte serie geproduceerd om exclusief en verzamelwaardig te zijn. De mokken worden gemaakt van porselein en zijn volledig duurzaam geproduceerd.